E ho'ōki i ke kūʻai aku i kāu mea e hoʻolako ai a hoʻomaka i ke kūʻai aku i kāu mea e hoʻoholo ai

Engage in the Latest Data forum for valuable lead-generation strategies
Post Reply
muskanislam33

E ho'ōki i ke kūʻai aku i kāu mea e hoʻolako ai a hoʻomaka i ke kūʻai aku i kāu mea e hoʻoholo ai

Post by muskanislam33 »

ʻAʻohe mea makemake i ka hoʻoponopono hou ʻana, ka hoʻomaʻamaʻa ʻana, ke kūkākūkā ʻana, ke aʻo ʻana, ke aʻo ʻana, a i ʻole nā ​​​​lawelawe hoʻoponopono āu e kūʻai aku ai.

ʻO ka mea a nā kānaka e makemake ai e hoʻoponopono i ko lākou mau pilikia. ʻO ka hoʻoponopono ʻana i nā pilikia ke kumu maoli o kāu mau hana kālepa.

Kūʻai nā Luna Nui, nā mea nona, a me nā kānaka i nā mana e kūʻai i ka papa helu kelepona maikaʻi aʻe o kā lākou ʻoihana, home, ola, a me ka waihona kālā, ʻaʻole nā ​​mea. Makemake lākou i ka mea a lākou e manaʻoʻiʻo ai e kōkua iā lākou e noʻonoʻo maikaʻi iā lākou iho, e hoʻokō i kahi mea kiʻekiʻe aʻe, e hōʻoluʻolu mai kekahi pae o ka ʻeha a i ʻole ka hōʻoluʻolu, e pale i kahi kūlana paʻa, a i ʻole e hoʻomākaukau iā lākou iho no ka wā e hiki mai ana.

ʻO kāu hana ma ke ʻano he Luna Nui a nona paha kahi ʻoihana liʻiliʻi e hoʻomaopopo i nā pilikia e hoʻāʻo nei nā kānaka e hoʻoponopono a hoʻohālikelike i kāu mau lawelawe i kēlā mau pilikia kikoʻī.

Image

He kakaikahi ka poʻe o ka honua e makemake i kāu mea e hoʻolako ai, makemake lākou i kāu mea e hoʻoholo ai.

ʻO ka hoʻoponopono pilikia ka mea nui loa
Aia kekahi mea e ʻōlelo ʻia no ka hoʻomaopopo ʻana i ka honua o kāu mea kūʻai aku. Inā ʻaʻole ʻoe e noʻonoʻo i kēia, ʻo nā mea ʻē aʻe āu e hana ai ma ke ʻano o ke kūʻai ʻana a me ke kūʻai aku e emi loa ka hopena.

Ua ʻike ʻia kahi noiʻi hou he 80% o nā mea kūʻai aku ʻaʻole i manaʻoʻiʻo ua maopopo ka poʻe kūʻai aku i kā lākou ʻoihana.

ʻO 74% o nā mea kūʻai B2B e koho i ka mea kūʻai aku i hoʻohui mua i ka waiwai a me ka ʻike i kā lākou kaʻina kūʻai.

ʻIke loa, ʻo ka ʻike i nā pilikia i loaʻa i nā mea kūʻai aku ke kī no ka mea liʻiliʻi ka poʻe makemake i kāu mea kūʻai aku. ʻAʻole ia he mea hōʻeha iā ʻoe a i kāu ʻoihana a i kāu hoʻonā. Manaʻo wau he mea kupaianaha nā mea a pau. Makemake ka poʻe i ka mea a lākou e manaʻoʻiʻo ai e loaʻa, hoʻokō, hoʻomaha, ʻalo, a loaʻa paha ma muli o ke kūʻai ʻana i kāu mea kūʻai aku.

He aha nā pilikia āu e hoʻoponopono ai
E hoʻokaʻawale i ka manawa e hoʻoholo a papa inoa i nā pilikia a kāu mea kūʻai aku e ʻike ai a manaʻo ai. Inā pilikia ʻoe i ka noʻonoʻo ʻana i nā pilikia o kāu mea kūʻai aku, e noʻonoʻo e pili ana i nā kamaʻilio āu i alakaʻi ai i kāu hālāwai kūʻai, nā mea i kamaʻilio ʻia i kāu kaʻina ʻike a i ʻole ka manaʻolana, he mea lawe palapala maikaʻi ʻoe a hiki ke nānā hou i kēlā kekahi ʻike.

No laila, ʻo kāu hana ʻo ka hoʻomaopopo ʻana i nā pilikia kūpono o nā mea kūʻai aku a ke hoʻāʻo nei e hoʻoponopono a hoʻohālikelike i kāu mau hoʻonā i kēlā mau pilikia kikoʻī.

No ka laʻana , hiki i kaʻu mau ʻoihana ke ʻōlelo i nā mea e like me - makemake wale wau e kani kaʻu kelepona, makemake wau e noho ma ka ʻaoʻao mua o Google, makemake au i nā mea kuhikuhi hou aʻe, makemake au i ka liʻiliʻi o ke poʻo o ka kūʻai ʻana, makemake wau e hana kaʻu pūnaewele. alakaʻi, manaʻo wau e hoʻopau wale ana au i ke kālā ma ke kālepa pono ʻole, etc.

No laila, ʻaʻole kūʻai aku kaʻu paʻa i nā hoʻolālā marketing a i ʻole nā ​​​​hoʻolālā kūʻai aku a i ʻole ke kūkākūkā ʻana - pono nā mea kūʻai maikaʻi a pau e ʻike e pili ana i kā mākou hana:

Hana mākou i ke kani kelepona - hope o ka moʻolelo.
Lawe mākou iā ʻoe ma ka ʻaoʻao mua o Google - hope o ka moʻolelo.
Hana mākou i nā mea kuhikuhi hou aku - hope o ka moʻolelo.
Hoʻopau mākou i nā poʻo o ke kūʻai aku - hope o ka moʻolelo.
Hana mākou i ka pūnaewele e hana i nā alakaʻi - hope o ka moʻolelo.
Hana mākou i nā kālā kūʻai aku i ka hana - hope o ka moʻolelo.
ʻO kekahi laʻana, kahi hana lomilomi: Loaʻa paha iā lākou nā papaʻaina maikaʻi loa, nā aila, a me nā mea lapaʻau akamai loa akā ʻo kā lākou mea kūʻai aku e hopohopo nei e pau ko lākou ʻeha a me ka ʻeha.

ʻO ia ka ʻōlelo hoʻohiki e pono ai lākou e kamaʻilio, e hoʻōho a hoʻolaha. ʻO ke koena he manaʻolana - ʻo wau ʻaʻole nā ​​​​mea a pau o ka ʻoihana lomilomi i loaʻa i ka lāʻau lapaʻau akamai loa.

Ma ka hoʻololi ʻana i kāu ʻoihana kūʻai ʻoihana liʻiliʻi i ʻenekini hoʻoponopono pilikia no kāu mea kūʻai aku, ke hoʻohana nei ʻoe i ka tikiki gula no ka loaʻa ʻana o ka kūleʻa kūʻai.
Post Reply